… Na ovom sajtu možete se  upoznati sa samostalnom zanatskom radionicom za koznu galanteriju "KROKO", dobiti sve potrebne informacije o nama i našim proizvodima. 

 

             Osnivač i vlasnik samostalne zanatske radionice “KROKO”, Dereta Branko devedesetih  god. prošlog veka osnovao je porodičnu proizvodnju koja se bavi ručnom izradom predmeta od koze,prvenstveno torbi za alat namenjene majstorima svih struka, muških poslovnih tašni, tašni za ruku, opasača za alat, kaiševa za pantalone i dosta različitih predmeta od kože sa specijalnom namenom, po uzorku ili nacrtu.

 

                Svi naši proizvodi se rade od kvalitetnih materijala, njihova trajnost i kvalitet najbolja su preporuka našem radu, zatim ručni rad, kvalitet sirovina i izrade, funkcionalnost proizvoda, moderan dizajn i konkurentnost u cenama su ključ uspeha ove radionice. Stoga smo sigurni da ćete na ovim stranicama pronaći baš onu torbu za alat koja je Vama potrebna, a ukoliko imate posebnih želja i zahteva, molimo Vas javite se i pronaćićemo pravo rešenje, savršeno baš za Vas.

        Proizvodnja kožne galanterije obuhvata:

 

 

-  Torbe za električare,

-  Torbe za elektroničare,

-  Torbe za lift i TT montere,

-  Torbe za odžačare,

-  Torbe za vodoinstalatere,

-  Torbe za bravare,

-  Torbe za šumare,

-  Univerzalne torbe za alat,

-  Torbe za auto-alat, ali i

-  Muške poslovne tašne i

-  Tašne za ruku,

-  Opasači za alat i

- Kaiševi za pantalone.

 

Hvala što ste posetili naš sajt.

 

 
 
 
 

Cenovnik

nasih proizvoda

mozete pogledati

OVDE

 

PDV obrazac

mozete preuzeti

OVDE